Imate pitanje?

Možete uvijek Kontaktirajte nas - ali prije nego to uradite, molimo Vas da odvojite trenutak da pogledate našu listu najčešće postavljanih pitanja. Odgovor koji tražite bi mogao biti ovdje...

Najčešća pitanja

Koje metode plaćanja prihvaćate?
Rentalcars.com prihvaća većinu oblika internetskog plaćanja, uključujući, ali ne ograničavajući se na: kreditnu karticu, debitnu karticu, virtualnu karticu, prepaid karticu, post-pay karticu, Switch/Maestro, MasterCard, American Express i Bancomat. Također prihvaćamo bankovne prijenose i izravno terećenje. 

Napomena: Važno je da glavni vozač ima važeću kreditnu karticu na svoje ime za polog tijekom podizanja vozila.
Mogu li iznajmiti vozilo ako nemam kreditnu karticu?
Prilikom preuzimanja vozila, od Vas će biti zahtjevano da ostavite depozit; molimo Vas pogledajte sekciju "Depozit, sigurnosni polog i zaštita" u Odredbama i Uvjetima. Ovaj depozit je jamstvo dobavljaču da korisnik može platiti oštećenje automobila i / ili dodatne opreme. Ovo je standardna procedura sa svim Rent a Car tvrtkama, i obično je to iznos blokiran na kreditnoj kartici izdatoj na ime glavnog vozača. Pod sekcijom “Informacije o plaćanju” Odredbe i Uvjeti će objasniti koji tipovi kartica su prihvaćivi.
Što moram ponijeti sa sobom za podizanje vozila?
Pri preuzimanju, glavni vozač mora imati platnu karticu na svoje ime, sa dovoljno sredstava za pokriće sigurnosnog pologa / depozita i plaćanje lokalnih taksi, dodatne opreme i bilo kog drugog proizvoda kupljenog na šalteru Rent a Car tvrtke. Glavni vozač i svi dodatni vozači moraju priložiti važeće vozačke dozvole na njihovo ime, zajedno sa Rentalcars.com Vaučerom / eVaučerom, koji ste dobili nakon što je vaša rezervacija potvrđena.